Sungurlu Sunguroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://sungurluticaretmeslek.meb.k12.tr
Adres : SUNGUROĞLU MAH. 71 SK. TİCARET LİSESİ BLOK NO 6 SUNGURLU / ÇORUM
VİZYON : Vizyonumuz; çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli, kişilik sahibi, ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiller yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın bilişim, muhasebe-finansman, büro yönetimi sektörlerindeki gereksinimlerini benimseyen; mesleğinde lider eleman yetiştiren bir kurum olmaktır...
MİSYON : Okulumuzda, kamu ve özel sektörün muhasebe ve finansman, büro yönetimi ve sekreterlik,pazarlama sigortacılık ve risk yönetimi ile bilgisayar alanlarında görev alacak, bilgi ve iletişim teknolojisini en iyi şekilde kullanabilen, girişimcilik eğitimi almış, kendi başına iş yapabilecek nitelikte insan gücü yetiştirilmektedir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:10 16:30
Isınma : Doğalgaz sistemi ile ısınmaktadır.
Servis : Köylerden taşıma servisleri ve Şehiriçi taşıma servisleri hizmet vermektedir.
Ulaşım : Sungurlu Ankara Asfaltı üzerinde olan okulumuza ulaşım çok rahattır.
Yerleşim Yeri : SUNGUROĞLU MAH. 71 SK. TİCARET LİSESİ BLOK NO: 6 SUNGURLU / ÇORUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine Uzaklık :72 km İlçe merkezine uzaklık :Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Basketbol,Futsal, Taekvondo, Masa Tenisi ve Satranç
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Meslek Lisesi Öğrencileri ailelerle buluşuyor, MERGEN projeleri, Tübitak 4006,Temel eğitimde 1000 okul projesi, , Devamsızlığı Önlememe Davranışları Geliştirme ve Dijital Pano Projesi